foto's
Door: Assistent Webmaster
Blijf op de hoogte en volg Gezien
09 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
Hier bericht van de assistent webmaster, die van de webmaster de opdracht had gekregen om wat foto's te plaatsen.
De foto's staan er, alleen als gevolg van een technische storing, lees onkunde, staan ze bij het vorige bericht, ben je geinteresseerd blader dan ff terug
Gegroet, assistent webmaster
09 Januari 2007 - 15:05
Gezien:
hee mooie selectie arne! en bert: wat nou afgemaakte zinnen, mijn prachtige volzinnen niet goed? dat ligt dan aan de computer:D
en zoesjenz... bekende winnaar... helaas helaas, niet ik, en ik ben een goede verliezer... aaaaaarrgh (maar ziek, dus heb excuus hehe)
tinoesj! bijna thuis??
jurrie: goede reis en succes!
mieke heleen marjolein: gefeliciteerd met jullie verjaardagen!
karin + gang: superleuk! een kaartje!gisteren kwam ie, leukleuk. meer dan een maand over gedaan:D miriam nu wel gespot?
okee zal aparte mails schrijven adioz,
gr.g -
09 Januari 2007 - 15:54
Helena:
wooow cole avonturen! prachtige foto's! als je thuis bent middagje foto's en cappuccino!!
pas je wel een beetje op jezelf? tyfus...mmmmmm not so good. heb je iets van mn pretpakket op?
09 Januari 2007 - 16:06
Bert:
He gezien,
Leuke foto's!! Je ziet er gelukkig uit en dat is mooi!! Stuur je nog een keer life beelden door?
Bert -
09 Januari 2007 - 16:18
Jurrie:
Mooie kieken!
Ik zal uitkijken met wat ik eet, en ik kook alles!
Ik zit onder de spanning omdat ik overmorgen weg ga...SPANNEND! keep in contact! Ik mail
Groeten -
09 Januari 2007 - 16:38
Zoesjens:
Teleurstellend zusje! Maar goed omdat je ziek was kan het nog:P MAar laten wij het nie tnog een keer merken;)
Be cool! -
10 Januari 2007 - 19:25
Alexander:
Die foto Akasomba is echt zeldzaam mooi!