back home - Reisverslag uit Enschede, Nederland van Gezien Heersche - WaarBenJij.nu back home - Reisverslag uit Enschede, Nederland van Gezien Heersche - WaarBenJij.nu

back home

Door: gezien

Blijf op de hoogte en volg Gezien

20 Februari 2007 | Nederland, Enschede

Hallo allemaal,

Ik ben weer thuis! Wat een genot, niet te geloven.

Een heel eind met de bus, die overigens van Italiaanse makelij was en dus niet bestemd voor maten groter dan 1.60m. Toch redelijk snel aangekomen en zelfs levend. Om 5 uur werd ik opgehaald door de man van Lydia op het bus station in Accra, en hij heeft ook een hotelletje gezocht waatr ik nog een nacht je kon slapen.

Eindelijk iets gevonden, kom je daar een oude patiente tegen, onwaarschijnlijk gewoon.

Heel Accra doorgecrossed met David, hij moest gewoon werken en nam mij op sleeptouw, erg interessant.

De volgende dag weer, en toen vrij vroeg gearriveerd om het vliegveld, waar ik nog een uur of 6 moest wachten totdat ik het vliegtuig ook in kon, maar wel met een super mooie sticker van 'Customs, Douane Ghana' op mn koffer. Super!

Ondertussen kreeg ik wel een beetje last van de sla die ik tegen beter weten in had gegeten, dinsdag, rauwe groente nooit doen, want je weet niet waar het mee gewassen wordt, een paar dagen later wel...

In het vliegtuig, super mooi helder overal, lichtjes boven Spanje en Frankrijk.
Ook turbulentie daar, met die resultaten van de sla, niet leuk! Boven Londen was het zelfs helder, heel mooi.

En toen eindelijk geland. Nederland is super!

Mensen, allemaal superleuk dat jullie mn site hebben gelezen, de verhalen waren af en toe wat lang, maar het was heel leuk om jullie reacties te lezen.

Mpusiya! I like!

Nu kan het grote afstuderen beginnen...

Gezien

• 20 Februari 2007 - 17:27

Marloes:

Welcome back! =)
    Ben benieuwd naar de foto's! Hopelijk tot snel!

Groetjes, Marloes

• 21 Februari 2007 - 08:22

Sander:

heerlijk he, Nederlandse bodem! 6 maart hebben we gang-etentje, kweet niet of je er dan al bent, maar ben ook benieuwd naar je ghana-avontuur!
    gr. sander

• 21 Februari 2007 - 10:22

Gezien:

jep, present!

• 21 Februari 2007 - 10:31

Carlijn:

Jeuh, she's back!!! :D Tot gauw, kussie, Carlijn.

• 21 Februari 2007 - 16:51

Bert:

He Gezien,

Welkom terug!!!
    Zoals iedereen ben ik ook benieuwd naar je foto's.
    Kom snel een lekker bakkie macaroni eten :))

Groet,
    Bert

• 22 Februari 2007 - 09:01

Jurrie:

Country road, take me home!!
    Geweldig om weer thuis te zijn...ik zit op de helft nu..net een cd van john denver gekocht...miste muziek!!
    Groeten!!