gelukkig nieuw jaar!
Blijf op de hoogte en volg Gezien
01 Januari 2007 | Ghana, Accra
allemaal de beste wensen vanuit Accra. gisteren nieuwjaar gevierd op het strand, waar volgens een paar nederlandesr die we tegen kwamen een mega groot feest zou zijn waar heel acra vertegenwoordigd zou zijn. niet dus, maar het was wel gezellig.
een kort bericht want we zitten op rantsoen,
woensdag gaan de banken pas weer open... aiaiai dat is niet leuk! nu ontvluchten we dus de dure stad naar akosombo bij het grootste stuwemeer ter wereld.
we hebben een hele leuke vakantie gehad al. kerst gevierd met uitzicht op een olifant apen antilopes en van heel dichtbij een stel pumba's! het vervoer is niet te geloven trouwens, maar wel efficient:D
via een prachtige waterval daarna door naar cape coast, indrukwekkend slavenfort en leuk ziekenhuis daar. een dag ziek geweest en toen naar winneba, super strand met palmbomen. een noot die we meenamen bleek reden tot uitlachen, wij westerlingen toch. later uitrgebreidere verhalen, we hebben het goed naar onze zin!
adioz
groeten,
arne en gezien
01 Januari 2007 - 10:32
Heleen:
klinkt absoluut niet verkeerd, gezina! groeten uit zutphen, waar de brandwonden binnenstromen!!
gelukkig nieuwjaar!! -
01 Januari 2007 - 12:05
Coen En Mayke:
Jullie natuurlijk ook de allerbeste wensen! Geniet er nog maar even van samen!
ciao!! -
01 Januari 2007 - 12:22
Bert:
Jullie ook een heel gelukkig en gezond 2007!!!
Groet,
Bert -
01 Januari 2007 - 13:05
Twanos:
Hey Skihut!!!
Jullie ook gelukkig nieuwjaar :)
liefs -
01 Januari 2007 - 14:45
Jurrie:
Ha samen,
Hoe staat het met de internetverbinding voor foto's? deze verhalen verdienen natuurlijk ondersteuning van geniale foto's! Anders komt dat later wel!
Corien is inmiddels ook aan het landen in z-afrika, dus heb je er een afrikagangster bij! (niet te verwarren met g-a-n-g-s-t-e-r)
Mij gaat het bijzonder (ik zeg niet goed of slecht, want het is nieuw, you know!) Goed, meer voor later nu, veel plezier!
Groeten
01 Januari 2007 - 16:23
Carlijn:
Hey Gezien & Arne, ook gelukkig nieuwjaar!! :D Wauw, een olifanttoer, supergaaf! Heel veel plezier nog, maak er wat moois van, kussie, Carlijn. -
01 Januari 2007 - 17:15
G En G.:
Ook vanuit Hwoude de beste wensen voor 2007. Leuk jullie verhalen te lezen. Verder nog fijne dagen toegewenst. -
01 Januari 2007 - 17:48
Jantien:
Het allerbeste voor het jaar 2007!! Veel succes tussen de big 5. -
01 Januari 2007 - 18:42
Linda:
Hee Gezien!
Ik zal je via deze manier nog maar even met terugwerkende kracht een fijne kerst wensen en natuurlijk ook een heel gelukkig nieuwjaar!
Ik ben namelijk bang dat je mijn kaartje nooit gaat ontvangen, omdat ik er met mijn suffe hoofd een gewone kerstzegel op heb geplakt. :D -
01 Januari 2007 - 19:06
Roel:
Ook de beste wensen!!
Groet,
Roel -
02 Januari 2007 - 10:12
Jan & Francien:
whauw, dit is wel even wat anders dan hier in de regen en vuurwerkwolken staan zeg!!!Het is in elk geval een mooi begin van het nieuwe jaar, houden zo! Maak er saampjes nog een paar mooie dagen van, Arne zien we je foto's snel?? -
02 Januari 2007 - 14:52
Monique:
Hoi Gezien!
Jullie ook al het beste voor 2007 gewenst!
Monique -
03 Januari 2007 - 10:19
Martijn:
Hey Gezien,
Grappig om steeds je verhalen te lezen!
Jij ook de beste wensen! -
03 Januari 2007 - 17:28
Marinus:
Yow grote Zoes,
Gelukkig nieuwjaar nog, Internet verbinding in het Franse deel van Canada is ook niet om over naar huis te emailen dus vandaar deze late groet. Hier is voornamelijk een beetje snowboarden en watervalklimmen...I Like!
Tot spaeter!
Marinus -
03 Januari 2007 - 18:46
Marloes:
Hey Gezien,
Jij ook een gelukkig & gezond 2007! Geniet van je tijd in Ghana.
Groetjes, Marloes -
03 Januari 2007 - 19:57
Alexander:
De beste wensen! -
09 Januari 2007 - 16:18
Marjolein:
He gezien
Ook gelukkig nieuwjaar! Leuk om ook de foto's te zien! Prachtig zeg die waterval! Het land ziet er trouwens wel heel schoon uit! Laterrrrrr
Groetjes