Accra
Blijf op de hoogte en volg Gezien
17 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Eindelijk internet om ieder te laten weten dat ik nog leef, en ten tweede om iedereen te bedanken voor de smsjes die gestuurd zijn. Maar goed dat ik een nieuwe telefoon heb gekregen in ruil voor mn helm, zodat ik zo ook allemaal nog eens kan lezen. Superleuk! Nu moet ik trouwens zo een simkaart van hier kopen, want zo komen we op het eerste onderwerp, het bericht-ik-leef-nog-aspect: T mobile werkt niet hier.
Wat een dag gisteren, zo zit je snachts verhalen op te hangen over helmgras dat door konijnen wordt aangeknaagd, daar door verdwrijnt het gras, en op de lange duur de duin, zodat vervolgend heel nederland onder water staat (dit verhaal heb ik net gehoord, wordt weer ontkracht, berichten volgens geloof ik) en zo zit je in Londen, en dan in Accra.
Smorgens vroeg afgezet in Leiden, want ik hoefde pas om 11.45 te vliegen in plaats van 7 uur, oeps, geen tranen van Arne dus... he...
Johan ging mee naar Schiphol. Uitgezwaaid, en een relaxe vlucht met British Airways naar Londen, met voedsel onderweg. Wat een luxe.
In londen moest ik overstappen, man man, wat een gedoe, laptop moest in 1 tas en die ene tas in de andere, idioten, dat past toch niet. Laptop eruit, toen [paste het wel, en na die ene controle gewoon weer alles normaal inpakken. Toen moesten we wachten voor de volgende vlucht, en dat hadden ze goed gedaan, wat acclimatie betreft: het was er loeiheet. vlucht zelf eindelijk: prima, maar wel lang zeg. Bernardien: het eten was super! Er was appeltaart!
Onderweg wat aangekletst met ene grote dikke neger naast me, en die heeft ook even op mij gewacht toen mn bagage niet kwam opdagen en tot ik werd opgehaald. Daar was ik natuurlijk meer zeker van, maar gelukkig: Devine stond er zoals afgesproken, hij had een paar uur al gewacht omdat hij dacht ik met KLM kwam. Ik was aardigf opgelcuht dat ik hem zag staan met mijn naam kan ik zeggen. Wat een stad en wat een hoop negersD:
In het hotel even MArjolijn gedag gezegd, en toen meteen gaan slapen. Maar natuurlijk niet ndat ik wat heb geprobeerd te bellen en te smsssen, dat ging niet,had ik al verteld.
Vanmnorgen afgesproken met Marjolein om even bij te kletsen, maar ik zag dat Devine in dw auto stapte en vroeg of ik mee kon, in de veronderstelling dat het maar eventjes zou zijn. Niet dus, maar toen gelijk even van de gelegfenheid gebruikt gemaakt om gel;d te halen, ik loop momenteel rond als Dagobert Duck, eigenlijk wil ik nog een hoed, waar dan die briefjes losjes onderdoor dwarrelen ofzo. Wat een gedoe zeg, pinnen kan alleen bij Barclays, en ik heb hartstikke goed voorbereid een credit card gehaald, een echte master card... alleen doen ze hier alleen Visa card, maar bij de Barclay op 1 van de 2 Highstreets hier kun je wel met AMstercard terecht. Uiteraard eerst verkeerd gereden, mijn tijd is hier bijna op, en toen een uur ofzo gewacht. Geen idee waarop.
Totaal niet geavanvceerd susteem hioer, die bank bedoel ik, maar wel terwijl je wacht kun je hgeel geavanvceerd op een soort rekenmachine cpc toestand invullen of je vindt dat je goed geholpen bent. Idioten!
Nu even dus internetten en straks even kletsen. morgenvroeg om 5 uur on route!
ik zet het ervast op,
tot snellll
17 November 2006 - 12:32
Noes:
Fijn dat je aangekomen bent!!!!!
maar wie is marjolijn en devine? kende je die al?
nou groeten van uit Belgie! -
17 November 2006 - 12:34
Linda:
Hee Gezien!
Leuk zeg, om al zo snel iets van je te horen! :) Gelukkig ben je goed aangekomen, dat is altijd fijn om te weten natuurlijk. Nu kan het grote avontuur dan eindelijk echt beginnen, he?
Ik hoop voor je dat je nog gaat wennen aan de negers trouwens, want je zou er nog wel eens heel veel meer kunnen gaan tegenkomen. Als je weer terugbent ga je dat nog missen. ;)
Veel plezier & succes nog (voor de tienduizendste keer :p)
Liefs, Linda -
17 November 2006 - 12:35
Gezien:
ja die kende ik dus niet, met Marjolein had ik het contact via email, en ze had gemaild dat Devine me op zou komen halen. dat is haar man. de naam was ik uiteraard vergeten, maar dat het een grote neger was wist ik wel. haha. -
17 November 2006 - 12:36
Linda:
Verdorie Noesja, ik was helemaal opgetogen toen ik zag dat nog niemand een reactie had geplaatst, zet jij er gauw eentje terwijl ik aan het typen ben. Grrr! :p -
17 November 2006 - 12:42
Grote Dikke Neger:
He, zo dik ben ik toch ook weer niet! -
17 November 2006 - 12:52
Aan GDN:
hahahaha, nee volslank!
al 5 reacties! wow! -
17 November 2006 - 12:57
Mayke:
Hey Gezien,
fijn te lezen dat je goed bent aangekomen! Wat een gedoe allemaal om alleen al aan geld te komen. Mooi balen van je telefoon! Kun je daar geen Ghanees nummer aanvragen?
Wanneer kun je starten in het Ziekenhuis?
ciao Mayke
17 November 2006 - 13:02
Riana :
Hey Gezien, Tja adventure has started, Ik zou zeggen kijk je ogen en uit en geniet van wat je ziet. Ik volg je verhalen.
liefs Riana -
17 November 2006 - 13:12
Maaike:
Hey Gezien,
Ik wil je nog even met terugwerkende kracht een prettige vlucht wensen! En heel veel succes en vooral plezier. Leuk om steeds even te horen wat je doet en waar je bent. Ik kan nieet wachten op het vervolg!! Hopelijk gaat je telefoontje binnenkort weer gewoon werken, dat is wel handig voor de broodnodige smsjes heen en weer naar Arne!
Groetjes, Maaike -
17 November 2006 - 13:47
Maud En Joost:
Hallo Gezien,
Leuk om je verhaal te lezen, fantastisch niet, al die verschillen te ervaren....Ik hoop dat je een mooie tijd heb, en ik blijf je volgen. Onze reis zit er volgende week woensdag op, dan vliegen we terug.
Groeten uit Peru -
17 November 2006 - 14:02
TLS:
Woow appeltaart..lucky you..gelukkig was het eten lekker, jij grote mazzel hebben daarmee..
Wees cool!
toedels! -
17 November 2006 - 14:54
Grote Broer:
En zorg dat je je een beetje gedraagd grote zus. Ik wens jou een hele leerzame tijd toe. -
17 November 2006 - 17:01
Carlijn:
Hey Gezien! Ben blij te horen dat alles goed gaat (vlucht, verblijf, mobiel...:s :D). Heel veel plezier, ik hou je site in de gaten :D Kussie, Carlijn. -
17 November 2006 - 18:48
Mieke:
Super dat je goed aangekomen bent! Balen zeg dat je supertelefoon het niet doet, maar gelukkig doet internet het wel!
Heel veel plezier en tegen de tijd dat je hier terugkomt bent je ws zelf ook wel een beetje een neger :)
Greetz Mieke -
17 November 2006 - 19:51
Alexander:
Zo gaat 'ie goed, morgen gaat 'ie nog beter per kilometer :-)
Zie even of je de locatie van Nederland naar Ghana kan verzetten, dan kunnen al je trouwe lezers rechtsboven zo'n mooi kaartje van Ghana aanklikken :)
Geniet ze, we lezen het wel, hopelijk snel en uitgebreid :-) -
17 November 2006 - 20:21
Bert:
He Gezien,
Je vindt al lekker je weg in de rimboe, :). Leuk om je op deze manier te kunnen volgen. Ik hoop dat je tijd en voldoende energie (letterlijk en figuurlijk) hebt om ons zo op de hoogte te houden.
Zet'em op!!!
Groeten -
18 November 2006 - 10:27
Thijnnnn:
Hee Geziennnnn, relaxed om te lezen hoe het er allemaal aan toe gaat. Aan al die idioten daar zul je wel wennen, met je ganggenoten kun je immers ook omgaan. Heel veel succes de komende tijd en ik blijf het volgen!!
groeten!!
De erpel (of hoe je het in het Twents ook zegt) smaken trouwens er goed!
18 November 2006 - 18:38
Jan En Francien:
Leuk om te lezen over je avontuur in de bush. paste je nieuwe tv ook in de koffer?. Ik zal een beetje op Arne passen als je weg bent. Morgen fietsen dus. We blijven je volgen.
PS Dit bericht heb ik zelf getypt!!!
grt.van jan en francien -
19 November 2006 - 18:35
Rakoucha:
halloo gezien ik blij tot nu toe alles is goed met jou houd het zo groetjes rakoucha -
19 November 2006 - 23:13
Heleen:
ha dikke nicht!
ik had je toch gezegd dat je een visa-credit-card moest hebben??!!!!!! ohoh, dommidommi! nou goed, pas goed op de money, en natuurlijk ook op jezelf. ik volg je op de voet, laat je even weten wat je nieuwe mobiele nummer is? heeeeel veel succes en een dikke kus van je dunne nicht